Bayer, tüm girişimcilere açık olan inovasyon yaklaşımını yeni kitle kaynaklı “Grants4Indications” programı ile genişletiyor
Bayer, kitle kaynaklı “Grants4Indications™” ile beşinci global girişim programını başlattı. Girişimciler, web tabanlı bir platform olan Grants4Indications’e, yeni tedavi yöntemleri keşfetmeye yönelik araştırma projeleri ile başvurabiliyor.
Grants4Indications’e başvuran projeler, Bayer standartlarında değerlendiriliyor ve ilk evrede başarılı olan adaylar, araştırma konuları ile ilgili önerlerini sunarak bu araştırma için sağlanan ödeneği almaya hak kazanıyor. Adaylar, ikinci evrede başarılı olduğu takdirde ise daha fazla ödenek almaya ve çalışmalarını “Investigator-Initiated Research” anlaşması altında devam ettirmeye hak kazanıyor. Grants4Indications, Bayer’in dünya genelinde tüm girişimcilere açık olan inovasyon yaklaşımının bir parçası olarak önplana çıkıyor. Program hakkında daha fazla bilgiye grants4indications adresinden ulaşılabiliyor.
Bayer, geçtiğimiz günlerde Bayer Grants4Targets kapsamında ve Amerikan Kanser Araştırma Derneği (AACR) ile işbirliği içerisinde yürüteceği onkoloji alanındaki yeni girişim programı, “ACCR- Bayer Yenilik ve Keşif Ödeneği”ni duyurdu. Program; kanser hastalığına yönelik yeni tedavi yöntemleri sunmayı, araştırmaların özgün ilaçlar haline gelmesini desteklemeyi ve ilaç endüstrisi ile akademik gruplar arasında birleşmeleri teşvik etmeyi amaçlıyor. Projeleri kabul edilen adaylar, bilimsel araştırmaları esnasında bir Bayer mentoru ile çalışma fırsatı bularak 10.000 Dolar ile 25.000 Dolar arası destek almaya hak kazanıyor.
Bayer’in 2009 yılında başlattığı ve kitle kaynaklı bir diğer girişim programı olan global ödenek programı Bayer Grants4Targets, şirketin ilaç bölümü tarafından yürütülüyor. Program, Bayer’in odak noktası olan onkoloji, jinekoloji, kardiyoloji, hematoloji ve oftalmoloji alanlarındaki yeni ilaç çalışmalarını destekliyor.
#Grants4Indications #Bayer #Sağlık #manset